14 toukokuuta 2014

Rakkaudesta kiharaan

Nyt siis tämä kauan odotettu kampauspostaus OSA 1. lisää siis seuraa vielä toisen postauksen verran vähän myöhemmin. Tässä postauksessa on muutama kampaus, jotka tekaisee alle 15 minuutissa :)

Jokainen kampaus on toteutettu tällä:


Esittelypostauksen löydät TÄÄLTÄ. BpHair ProCurlerin lisäksi kampauksiin on tarvittu ainoastaan muutama pinni ja hiusrenksu/solki :)

Tässä ensin lähtötilanne. Hiuksille ei siis ole tehty yön jälkeen muuta kuin harjattu. 
Vähän letin jättämää lainetta löytyy.


ProCurlerilla hetkessä taiotut latvalaineet <3 Nämä on mun ehdoton suosikki nykyisin.
Nämä on just sen bad hair dayn pelastaja ja tämä laite pelastaa myös ne äkkilähdöt...
Enää ei tarvitse turvautua paniikkiponnareihin taikka nutturaan, kun tällä kihartimella saa aikaiseksi silkkiset kiharat ihan samassa ajassa.






ja tässä sitten kampauksia. Jokaisessa on pohjana nämä latvalaineet ja jokaisen kampauksen tekoon aikaa on kulunut suunnilleen maksimissaan 15-20 minuuttia. Aika kätevää, eikö totta?















Ponnarikin saa kummasti eloa ja ilmettä kiharoilla :)




BpHair ProCurlerin kanssa hiusten laitossa on rajana ainoastaan oma mielikuvitus :)
ProCurlerilla leikittely on siinäkin mielessä ihan huisia, että se on niin hellävarainen hiukselle, että voi ihan huoletta laitella kiharoita. Ei puhettakaan sellaisesta että kiharrin jäisi hiukseen kiinni taikka polttaisi hiusta.
Tää on ihan ehdoton ykkönen ja jokanaisen MUST hankinta.
Pelastaa tilanteen kuin tilanteen kädenkäänteessä ja etenkin kiireiset kotiäidit, joilla ei oikeasti ole aikaa hiuksia laittaa kauaa, tämä on ihan ehdottoman kätevä laite, suosittelen enemmän kuin lämpimästi :)

... suunnittelee lisää kampauksia... mietintää... mietintää....






8 kommenttia:

  1. Pystyykö tällä tekemään kampauksia esim. sinettipidennyksien kanssa? Tää kyl houkuttaa niin paljon! Ihana laite <3

    VastaaPoista
  2. Pystyy tekemään :) Itselläni on sekä teippipidennystä että sinettipidennystä. Tämä laite on ihan ehdoton ykkönen! Jos oot laitteesta kiinnostunut, niin lukaiseppas esittelypostaus myös :) sieltä löytyy ohjeet mistä laitteen saa hankittua ja kommenteista löytyy myös ale-koodi ;)

    VastaaPoista
  3. Voi ku oot kauniina taas! Ihanat hiukset!

    VastaaPoista
  4. Ton kanssa kannattaa vaan olla varovainen, ettei laita liian isoja hiusosioita koneeseen ja laittaa koneen varmasti oikein päin! Muuten tukka on jumissa, eikä sitä pois sieltä saa ilman saksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä versiossa ainakin on suunnanvaihto, joka toimii myös purkuna ja tätä ei markettiversioissa ole ollenkaan. En ainakaan itse ole onnistunut saamaan kertaakaan hiuksia jumiin laitteeseen ja mukana tuli kyllä niin selkeät ohjeet, että varmasti onnistui, jopa minä onnistuin ;) ja laitetta hakiessakin sain vielä käytön opastuksen :)

      Poista
  5. Todella kauniita kampauksia - ja vaikuttaa niin helpolta! Ihanat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppoa se tuolla laitteella onkin :) vaikka kiharrin näyttää aluksi vähän oudolta, niin sitä oppii käyttään tosi nopeasti ja kiharrin on oikeasti enemmän kuin kätevä :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)