28 huhtikuuta 2014

BpHair Pro Curler

Jopas on taas vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta... Nooh, mutta nyt tuleekin sitten melkoisen kattava postaus uutuuskihartimesta, jonka sain testikäyttöön.

Minullehan laitettiin pidennykset tuossa jokin aika sitten ja tätä kautta sain testattavakseni ihan mielettömän uutuustuotteen : BpHair Pro Curler:in.
Kertomukset kihartimesta nostivat odotukset todella korkealle ja heti laitteen käsiini saatuani, täytyikin hyökätä kylppäriin testaamaan kiharrin. Ja vaikka odotukset olivat kovat, ne odotukset ylittyi ihan kirkkaasti.
Aivan uskomaton laite!




Kihartimessa on 3 eri lämpötilaa, 3 eri ajastinta, laite on käyttövalmis ihan silmän räpäyksessä, suunnanvaihto, joka toimii myös purkuna eli laite ei todellakaan jää hiukseen kiinni, tämä sopii kaikille hiuspituuksille ja on vielä varustettu 2 m pitkällä johdolla, joten liikkumavaraa jää hyvin hiuksia laittaessa ;)
Mukana tulee vielä putsari, jolla pääsee puhdistamaan kihartimen keraamisen rullan.

Laite siis imaisee hiuksen sisäänsä ja kihartaa sen. Laite lämmittää hiuksen joka puolelta, jolloin kihartaminen tapahtuu oikeasti todella nopeasti ja on vielä uskomattoman hellävarainen hiukselle. Millään kihartimella tai vastaavalla kamppeella en ole saanut aikaiseksi niin napakkaa ja silkin pehmeää kiharaa kuin tällä.
Yleensähän kiharasta voi tulla melkoinen korppu, mutta tällä kihara on yhtäaikaa napakka ja aivan uskomattoman ilmava ja pehmeä.

Laitteessahan on 3 eri lämpötilaa, niin itse olen käyttänyt miedointa lämpöä ja nopeinta ajastinta...
ja kihara oikeasti kestää koko päivän, vaikka en käyttänyt lakkaa enkä mitään kiinnitystä!
Moniko muu kiharrin pystyy samaan? Ei ainakaan yksikään, joka minun käsissäni on käynyt ja niitä on kuulkaa paljon :)

Hiuksista erotellaan max. 3 cm paksuinen tupsu

Tupsu keskelle laitetta, ja painetaan laite kiinni

Laite imaisee hiustupsun sisäänsä ja kihartaa sen. Laite itse ilmoittaa milloin kihara on valmis.


Lopputuloksena silkin pehmeä, mutta napakka ja todella kestävä kihara





Kelpaisi varmaankin lähteä Oulun Kärppien mestaruusjuhliin...? :)

Kaikenkaikkiaan laitteella saa aikaiseksi kiharat koko päähän niin nopeasti, että en vielä elämäni aikana kertaakaan ole samaan aikaan pystynyt millää laitteella ja otetaan huomioon, että tällä hetkellä hiukset ovat pidemmät kuin koskaan ennen.  Minun kohdalla kiharoiden kestävyys on testattu likimain ääriolosuhteissa ;D
Kiharsin hiukset aamulla, päivän peuhasin lasten kanssa niin sisällä kuin ulkona, normaalit siivoukset ja tuulet ulkosalla ynnä muuta actionia, joka meidän perheen arkeen kuuluu... ja mikä oli tulos myöhään illalla; kihara oli edelleen edustuskuntoinen! ja ilman mitään kiinnitystuotteita...

Tämä on kyllä laite, joka tulee löytyä jokaisen kiharoita rakastavan naisen kaapista :) Todellinen MUST -hankinta! Kiharrin löytyy alan ammattilaisille BpHair:n verkkokaupasta ja kuluttajille laite on noudettavissa suoraan liikkeestä tai voit kysellä laitetta numerosta 050-3505880 tai vaikkapa sähköpostitse info@bphair.fi



Tulossa on vielä tähän liittyen erikseen postaus erilaisista kampauksista, joita olen testaillut BpHair Pro Curlerilla... ;)





6 kommenttia:

  1. kauanko kesti että opit tuolla laittaan kiharat? on niin erikoisen näköinen laite, että varmaan kesti opetella käyttö kunnolla. Mut mielettömän kauniit kiharat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laite on kieltämättä erikoisen näköinen ja itsekkin ensin ajattelin, että mitähän tästä tulee, mutta todellisuudessa laite on niin helppo käyttöinen, että heti ensimmäisellä kerralla sain aikaiseksi lähes täydellisyyttä hipovat kiharat... ja nopeasti!

      Poista
  2. Jännän näköinen kiharrin! Oispa kiva kokeilla, mitä tuolla saa aikaiseksi, mut sä ainakin näytät niin kauniilta kiharoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kiitos :) Tuolla laitteella saa kyllä taiottua upeita kampauksia. Niistä on tulossa postausta vähän myöhemmin ja mahdollisesti laitteen käytöstä on tulossa myös videoklippi ;)

      Poista
  3. Onkos minkä hintainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kihartimen hinta on 139 €, mutta kun tilatessa/noutaessa ilmoitat koodin Clivianna, hinta on 129 € :) Kihartimesta on esim Gigantissa myynnissä vastaavanlainen laite hintaan 149 €, mutta ns. karvalakkimalli eli siitä puuttuu mm. suunnanvaihto.

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)