05 maaliskuuta 2014

Tropiikin tuoksua

Moikka taas! Tein muutama viikko sitten piiiitkästä aikaa pienen heräteostos tilauksen Yves Rocherille.
En todella ole tilannut tuolta yhtään mitään moneen moneen vuoteen, mutta nyt erehdyin selailemaan tuotteita ja bongasinkin ikivanhoja tuoksuja <3 joku ihme muistikuva lapsuudesta pätkähti mieleen, kun huomasin Monoi -tuotteet. Eräs muisto kiiri lapsuudesta välittömästi mieleen ja se tunne muistutti välittömästi mieleen sen, kuinka ihastuin tuohon trooppiseen tuoksuun jo ihan pikkutyttönä :)
No eihän se auttanut muu kuin laittaa tilaus menemään.



Tilasin samaa tuoksua sekä hajuvetenä että kuivaöljynä.
Erityisesti tuo kuivaöljy aiheutti love-at-first-test efektin :) Öljy jättää ihon ihan taivaallisen pehmeäksi, ei minun mielestäni ainakaan yhtään tahmeaksi (jota alkuksi vähän kyllä epäilin)
ja se tuoksu, se kestää ihan älyttömän pitkään. Se oli asia joka yllätti todella.
Aika useinhan tuotteissa tuoksu katoaa parin-kolmen tunnin jälkeen. Tässä tapauksessa illalla saunan jälkeen kun itsensä öljysi, tuoksu säilyi vielä seuraavaan iltaan saakka (!)
Olisi varmaan säilynyt pidempäänkin, ellen olisi suihkuun hyökännyt.
Todellakin siis testaamisen arvoinen, suosittelen! Tuoksu näissä on siis pehmeän trooppinen eli jos haluat loskaisen kevään keskelle kunnon lämpöistä kesäfiilistä ja vähän hemmotella itseäsi oikeaan paikkaan löydät tuolta postauksen alalaidasta ;)

Joskus ennen muinoin tilauksissa kesti reilut pari viikkoa, että tuotteet postiin saakka tuli, mutta nyt tuotteet näyttää tulevan alle viikossa.
Positiivinen parannus sekin.

Näyttää siltä, että on kannattanut pitää muutaman vuoden tilaustauko, koska parannuksia näyttää tulleen tosi paljon.

Nyt tuolta muuten löytyy yli 200 tuotetta alennuksessa ja tämä on voimassa vain rajoitetun ajan, joten kannattaapi pistää töpinäksi.

HUOM! KOODILLA YRBRAFF5 SAATTE 5 € ALENNUKSEN KUN TILAUS ON VÄHINTÄÄN 20 €
KOODI VOIMASSA 9.3. SAAKKA!

sis. mainoslinkin

6 kommenttia:

  1. Oi, sullakin tätä tuoksua! Itse menetin sydämeni tuolle tuoksulle ihan totaalisesti, kun sain joululahjaksi ton öljyn :)

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla! minäkin yllätyin tuon tuoksun kestosta. Huomasin senkin, että salilla käydessä, kun iholle vähän tuli kosteutta tuoksu vaan sai potkua. Tosi kätevä tuote, itse koukutuin myös

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista :) Oletteko muuten testanneet tuota öljyä hiuksiinne? Itse en vielä ole uskaltanut, ajattelin odotella, josko teillä lukijoilla ois asiasta kokemusta :)

    VastaaPoista
  4. Samaa mietin minäkin. En ole minäkään vielä hiuksiin kokeillut, mutta pitäisi varmaankin uskaltaa testata :)

    VastaaPoista
  5. Heh, täytyy varmaan varalta testata tuotetta hiuksiin sellaisena päivänä, kun on mahikset pitää tarvittaessa ns. bad hair day...Joo YR:llä nykyään ihan lyhkäse toimitusajat ja hyviä löytöjä kyllä tekee useinkin. Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  6. No tänään ois sitten ollut minun testipäivä :D Aamulla peilikuva näytti siltä, että sama kun vetäisi pipon korville koko päiväksi ja kokeilisi herätä huomenna uudestaan...

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)