22 joulukuuta 2013

Vain taivas rajana...?!?

Tai ehkä enemmänkin oma panostus ja mielikuvitus...

Monellakin bloggaajalla on välill sellaisia hetkiä, että bloggaamisesta on yksinkertaisesti mennyt maku ja hommassa ei ole enää mitään haastetta ja tuntuu, että mitään sanottavaa ei ole. Tai vaikka olisikin paljon sanottavaa, sitä ei vaan yksinkertaisesti saa aikaiseksi sen vertaa, että tuottaisi nuo ajatukset kirjalliseen muotoon. Niin tuttu tunne!!

Itselläni uutta pontta ja virtaa bloggaamiseen toi kun huomasin netistä SmartResponse Median sivut ja otin ja liityin sen kummemmin miettimättä hommaan mukaan.

kyse on siis kumppanuusmarkkinoinnista ja tämähän on aivan ihanteellinen juttu bloggaajille ja myös muille, joilla jonkinlainen nettisivu, uutiskirje tai jokin sellainen on.
Julkaisijaksi liittynyt esim. bloggaaja valitsee vain suoraan järjestelmästä itselleen sopivimmat mainoskampanjat ja lähtee itse niitä ajamaan eteenpäin. Erilaisia kampanjoita täällä on huima määrä ja koko ajan tulee lisää, eli jokaiselle takuulla löytyy jotain. Ja mikä parasta, tästä hommasta voi myös pikkuisen lisäansioita hankkia ;) Jokaisesta mainoskampanjasta maksetaan eri korvaus julkaisijalle. Joistain maksetaan kun lukija klikkaa mainosta joistain taas vaikka rekisteröitymisen taikka tilauksen perusteella.

Järjestelmä on aivan äärimmäisen helppo käyttää eli aloittelijakin pääsee helposti hommassa alkuun.


  • SmartResponse takaa julkaisijalle kuukausittaiset tilitykset
  • Tilitykset tulevan takuuvarmasti ajallaan riippumatta siitä, milloin mainostajamme maksavat meille
  • Täysi maksun kaikista hyväksytyistä liideistä
  • Asiantuntevat Country Managerit ovat aina valmiina auttamaan
  • ajantasaista tilastotietoa 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä
  • Julkaisijan työkalut auttavat  maksimoimaan tulosi
  • Parhaat tulokset hyvin tuottavien kampanjoiden, korkeiden komissioiden ja johtavien mainostajien avulla


Itselle tämä olikin melkoinen juttu. Mulla oli just meneillään sellainen kausi, että ei kiinnostanut bloggaaminen ei niin tippaakaan ja tämän kun huomasin, niin heti ensimmäisen kampanjan aikana se mielenkiinto yllättäen palasi.
Ehkä kyse oli siitä, että kampanjaa kun lähti markkinoimaan itse eteenpäin, pääsi toteuttamaan itseään ihan eri tavalla ja sai omatoimisesti kehitellä postausta mainoksen ympärille. On se jännä juttu, kuinka sitä voi ykskaks yllättäen kehitellä blogiin postauksia, joita ei aiemmin osannut edes ajatella ;D Siinä tämän jutun suola onkin, että sitä haastetta saa rakennettua bloggailuun tällaistakin kautta ja siitä vielä saa vähän extratuloja ;) Vain taivas rajana...? No ehkä enemmänkin mainoskampanjan säännöt ja oma mielikuvitus :)
Mutta se tässä parasta on että kohtuu vapaasti pääsee kuitenkin mainontaa toteuttamaan ja luomaan sisältöä blogiin sitä kautta. Tähän vähän kuin jää koukkuun. Aina kun uusia kampanjoita tulee, alkaa aivot heti raksuttaa, että mitäs tälle voisikaan tehdä....

Suosittelen joka-ainoalle bloggaajalle erittäin lämpimästi, että käykää tutustumassa ja liittykää ihmeessä, jos vähänkään kaipaatte uusia tuulia blogiin. Palvelu edellyttää 18 vuoden ikää!


Käykääpäs kurkkaamassa Click Here!


Jos teillä tulee jotain kysyttävää niin vastaan kyllä mielelläni kaikille :)

Tässäpä bloggaajille vähän tekemistä, jos joulun pyhinä tulee tylsiä hetkiä ;)





sis.mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)